marți, 24 ianuarie 2012

Tablou de Universitate

Am lasat tot si m-am dus acolo unde demult
Mi-am cautat libertatea...
Am strigat cu inima franta de durerea trecuta...
Am huiduit cu imagini socante in minte
Si m-am rugat cu multimea in fata
La intaimergatorul  nostru,
ACELA, din piata...
Am sperat cu toata speranta din mine,
Am urat cu iubirea,
Am pus pariu cu mine insumi
Ca tot efortul nu este degeaba!

2 comentarii:

  1. Luiza , Ioana D"Arc e mica copila pe langa tine. Din pacate mai este mult pana la primavara cand astia isi rup gatul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu sunt eu, sunt altii.Este imporant sa invatam toti lectia de democratie,cetatenii si politicienii.Primii sa stie ca impreuna pot urni (sau stopa) lucruri,iar ceilalti sa stie ca oricand societatea ii poate amenda prin astfel de "viermuieli'.
    Eu una, consider ca mi-am facut datoria si ce pot spune atunci cand citesc cuvinte de multumire ca ale d-nei Madalina Tichie:
    "Pentru cei care lupta in Piata Universitatii pentru drepturile,visele si idealurile lor si ale tuturor romanilor.Cinste lor pentru ca au suportat frigul,violentele Jandarmeriei Romane,minciunile si indiferenta clasei politice (si adaug eu,chiar indiferenta conationalilor nostri).Aceste zile de proteste nu vor fi in zadar.Chiar daca aroganta presedintelui nu il va lasa sa isi dea demisia,conteaza ca romanii s-au trezit dupa 20 de ani de tacere si au iesit in strada sa isi ceara drepturile!Luptam impreuna pentru Romania pe care o visam cu totii!
    Impreuna pentru solidaritate!"

    RăspundețiȘtergere